Βούκιτς: «Είμαστε κοντά με τον ΠΑΟΚ»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα Sport της Σερβίας παραχώρησε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε κυρίως στην βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη προς την πατρίδα του, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δικέφαλο για ανανεώσει τη συνεργασία του.

Για την βοήθεια του Σαββίδη μεταξύ άλλων είπε: «Όταν έφτασα στο Βελιγράδι, ο Ιβάν Σαββίδης με ρώτησε ποιες είναι οι περιοχές που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιδράσει άμεσα. Είναι ένας μεγάλος άντρας κι ένας μεγάλος άνθρωπος. Ο Σαββίδης είχε την επιλογή να βοηθήσει, αλλά πόσοι άνθρωποι στον κόσμο που έχουν εκατομμύρια, παραμένουν σιωπηλοί; Ο Σαββίδης ήξερε πως θα επιστρέψω στο σπίτι μου και με ρώτησε τι χρειάζονται οι άνθρωποι στη Σερβία που υποφέρουν. Τον κάλεσα πίσω μετά από λίγο και του είπα να στείλει βοήθεια. Αμέσως, ενημέρωσε τους ανθρώπους του και ήμουν μάρτυρας σε αυτό. Αυτός είναι ο Σαββίδης».

Στη συνέχεια ο Βούκιτς αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Με την τιμωρία μειώθηκαν οι ελπίδες μας για να βγούμε πρώτοι. Η ομάδα έχει προσλάβει δικηγόρους για να κοιτάξουν την υπόθεση για τους τρεις βαθμούς».

Για το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Πήρα τη μπάλα, ο τερματοφύλακας νόμιζε πως θα τη στείλω στην άλλη γωνία, αλλά εγώ τον ξεγέλασα. Είναι δουλειά μου, να πετυχαίνω γκολ. Πληρώνομαι για να σκοράρω και το έκανα».

Στο φινάλε των δηλώσεών του έκανε και την αποκάλυψη: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σπίτι γεμάτο με θετική ενέργεια. Το δεύτερο σπίτι μου. Ο κόσμος με αγαπάει και η σχέση μας είναι καταπληκτική. Αν θα μείνω, θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Είμαστε πολύ κοντά πάντως».