By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

Τhessports
Last updated: 23/08/2018 13:44
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ λόγω του εκτός έδρας γκολ που σημείωσε αλλά η Μπενφίκα είναι μια έμπειρη ομάδα στο Champions League και η ρεβάνς στην Τούμπα θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σύμφωνα με όσα είπε ο Φράνκ Άρνεσεν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου υποστήριξε ότι στη Λισαβόνα έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι, στο οποίο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα».

 

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι σημαντικό το εκτός έδρας γκολ του ΠΑΟΚ αλλά δε θα πρέπει να πάρει ρίσκα αφού οι Πορτογάλοι θα έρθουν για σκληρή μάχη στην Τούμπα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: «Έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ τυχερός. Ο Πασχαλάκης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι στην Τούμπα. Σημαντικό το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ».

 

Για τη ρεβάνς στην Τούμπα: «O ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ αλλά δεν χρειάζεται να πάρει ρίσκα γιατί η Μπενφίκα είναι μια έμπειρη ομάδα. Για τον ΠΑΟΚ είναι μια νέα εμπειρία το Champions League. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

 

Για τον ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Ξεχώρισα τον Ουάρντα, φαίνεται πως έχει ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρο του αληθινό. Έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση πλέον. Η επιτυχία ήταν συλλογική».

 

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του και να πάρει μεταγραφή: «Όσοι παίκτες παίζουν στο Champions League θα έχουν μια καλή τύχη γιατί όλες οι ομάδες τους παρακολουθούν. Οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή, γιατί όχι ο Πέλκας;».

 

Για τη ρήτρα σε Πασχαλάκη και Πέλκα: «Δεν είναι τίποτα αυτή η ρήτρα για ομάδες της Αγγλίας ή της Ιταλίας».

 

Για το εάν θα έρθει στην Ελλάδα: «Δεν είναι στα σχέδια μου αυτή τη στιγμή αλλά εάν ο ΠΑΟΚ κάνει μια καλή πορεία στο Champions League τότε μπορεί να έρθω».

ΠΗΓΗ:Metrosport.gr

Σχετικά άρθρα

«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
«Ενδιαφέρον από Αγγλία για Γιαννούλη, προτιμά Ελλάδα ο παίκτης»
Στον ΑΠΟΕΛ ο Ζήσης Βρύζας
Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τρέξιμο από πρωί για τον ΠΑΟΚ!
Next Article Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Μορέιρα(pic)

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις: Πρόγραμμα με Εθνική
MEDIA
7 June, 2026
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
6 June, 2026
Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Follow US