«Ενωμένοι για τον Άρη»

Ο Νίκος Γκάλης έχει για μία ακόμα φορά την τιμητική του και λίγο πριν την έναρξη του 1ου Διεθνούς τουρνουά «Nick Galis Cup» σε χαιρετισμό του προς το κοινό επεσήμανε την αναγκαιότητα ενότητας, ώστε να ξαναγίνει μεγάλος ο Άρης.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης: «Στα 100 χρόνια μας βρίσκει στην χειρότερη στιγμή της όμως ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρει ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Να τον παραδώσουμε όπως τον παραλάβαμε από τους πατεράδες μεγάλο, πρωταθλητή και πρωταγωνιστή. Μόνο με ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τις ομάδες τους χορηγούς και τον κόσμο που ήρθε για να τιμήσει τον Γκάλη. Συγχαρητήρια και στο προσωπικό που εργάστηκε για την οργάνωση του τουρνουά που ευχόμαστε να είναι αντάξιο του ονόματος του Γκάλη».

Εν συνεχεία, χαιρετισμό απηύθυνε το τιμώμενο πρόσωπο, ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος αφού πρώτα γύρισε μια μπάλα, είπε:

«Όπως είχα πει και στην εκδήλωση προς τιμήν μου, θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες και τον κόσμο που ήρθε να με τιμήσει. Ο Άρης είναι ένας. Χαίρομαι που θα βρει και στο ποδόσφαιρο το δρόμο του. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, να κάνουμε τον Άρη πάλι μεγάλο».