«Η γεύση είναι πικρή»

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, που στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά, είχε περισσότερες τελικές απο κάθε άλλη ομάδα στην Τούμπα φέτος (και από τον σημερινό ΠΑΟΚ!)…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Κέρκυρας :

Για το παιχνίδι : “Είπαμε ότι θα έρθουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, και να πάρουμε ότι μπορούμε. Δυστυχώς είναι το δεύτερο άσχημο αποτέλεσμα, σε μια δυάδα αγώνων που θα μπορούσαμε να πάρουμε 4 με 6 βαθμούς, μένουμε με 1 βαθμό. Δεν ξέρω πόσες τελικές κάναμε σήμερα, δεν ξέρω αν άλλη ομάδα έκανε τόσες τελικές εδώ!

Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτελεσμα, αλλά γλυκιά η εμφάνιση. Το μέλλον ανήκει σ΄αυτά τα παιδιά, που αξίζουν συγχαρητήρια. Η μετάβαση από άμυνα σε επίθεση ήταν εξαιρετική, θα μπορούσαμε να κάνουμε κι ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τότε όλα θα ήταν διαφορετικά.

Όταν μείναμε πίσω στο σκορ αλλάξαμε την διάταξή μας, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε με τον σχηματισμό του (σ.σ. 3-5-2). Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ξανά φέτος με 3 κεντρικούς αμυντικούς, αν και το άλλαξε στην πορεία. Ο Μαρκόφσκι μπήκε όταν έπρεπε να μπει, γυρίσαμε σε 4-4-2, κάναμε γκολ, κάναμε φάσεις”

Για το πως εξηγεί τις εμφανίσεις της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ : “Με Ολυμπιακό ενώ στο πρώτο μέρος αντισταθήκαμε, μετά το 0-2 στο 50′ αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα συνέβαινε και σήμερα αν ο ΠΑΟΚ το έκανε με 2-0, ας είμαστε ρεαλιστές. Με το ρόστερ μας, θα πρέπει να κοιτάμε και τις επόμενες αγωνιστικές, με τις εμβόλιμες που υπάρχουν”.