Αντίδραση από Ζωγράφο

Μετά τον σάλο, που προκλήθηκε από τις συνομιλίες που παρουσίασε η Δίκη στον ΣΚΑΪ, στις οποίες φέρεται να μιλά ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, προκαλώντας… σοκ με κάποια απ΄ αυτά που λέει, θεωρείται θέμα χρόνου η παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που βγαίνουν προφανέστατα από το… περιβάλλον του, ο Ζωγράφος φέρεται να λέει ότι οι διάλογοι είναι κατασκευασμένοι.

Το ρεπορτάζ είναι από το iapopsi.gr του Βίκτωρα Μητρόπουλου…

«Βόμβα» στην ελληνική διαιτησία! Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, ανακοινώνει εντός της ημέρας την απόφασή του να παραιτηθεί, θεωρώντας κατασκευασμένους τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο άλλοτε διεθνής διαιτητής θα ανακοινώσει τις αμέσως επόμενες ώρες την απόφασή του, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή.

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος αναμένεται να δηλώσει πως δεν έχει σχέση με όλα αυτά που του καταλογίζονται μέσω των διαλόγων, οι οποίοι προβλήθηκαν στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας», του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, οι λόγοι που θα επικαλεστεί για την παραίτησή του, είναι αφενός για να μην προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ΚΕΔ και αφετέρου για να υπερασπιστεί όπως εκείνος νομίζει, τον εαυτό του. Στο κείμενο θα υπάρχει αναφορά και στη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό.