«Θα ήθελα τις μεταγραφές, αλλά…»

Τις σκέψεις του για τον αυριανό αγώνα με την Μπρόντμπι ανέλυσε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου. Εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένος για τον τρόπο παιχνιδιού των Δανών, μίλησε για το πρόσφατο φιλικό με τη Βέροια και το περιστατικό με τον Μυστακίδη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν αυτά που είπε για τους νέους παίκτες που δεν θα παίξουν.

Για το που θα κριθεί η πρόκριση: «Περιμένω να δω ένα καλό παιχνίδι. Περιμένω να είμαστε καλύτερη ομάδα. Και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Η Μπρόντμπι είναι καλή ομάδα, οργανωμένη με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά όπως πάντα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δική μας ομάδα».

Πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ και το φιλικό με τη Βέροια: «Δεν υπάρχει μάθημα από την ήττα στη Βέροια. Δεν θέλω να δώσω τόσο μεγάλη σημασία σε αποτέλεσμα φιλικού αγώνα. Είναι περισσότερο σαν μια προπόνηση για να κάνουμε διάφορες δοκιμές. Είμαστε έτοιμοιγια αύριο. Περιμένω να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα με τα άλλα ματς. Να αμυνθούμε καλά και στην επίθεση όπως πάντα θα κάνουμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ».

Για το θέμα με τον Μυστακίδη: «Είναι θέμα σεβασμού στην ομάδα και τον εγωισμό. Δεν μοπυ αρέσει να βλέπω τέτοια πράγματα ειδικά από νεαρούς παίκτες».

Για τα νέα πρόσωπα: «Είμαι ικανοποιημένος έχουμε καλούς νέους παίκτες. Αλλα οι περισσότεροι δεν θα παίξουν αύριο. Θα δούμε ποιοι θα παίξουν Από την Κυριακή μπρούμε να τους χρησιμοποιήσουμε όλους. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχοντας τόσους νέους παίκτες είναι σα να αρχίζουμε από την αρχή. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μαζί τους».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα κι αν θα παίξει ο Αθανασιάδης: «Ο Κλάους δεν είναι έτοιμος ακόμη αλλά έχω ήδη στο μυαλό μου ποιοι θα είναι οι πρώτοι 11 και ποιοι θα παίξουν και ποιοι δεν είναι έτοιμοι να παίξουν 90 λεπτά. Δεν μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα με τους δημοσιογράφους, προτιμώ να δουλέψω στην προπόνητης».

Για το ότι οι περισσότεροι καινούριοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής: «Φυσικά θα ήθελα όλοι οι νέοι να μκπορούν να παίξουν αύριο. Αλλά πιστεύω ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να περάσουμε την Μπρόντμπι και να πάμε στους ομίλους. Εχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου».

Για το αν θεωρεί ότι η Μπρόντμπι ήταν ο πιο εύκολος αντίπαλος που μπορούε να κληρωθεί ο ΠΑΟΚ και μία σύγκριση με τους προηγούμενους αντιπάλους: «Δεν συμφωνώ ότι είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις δύο ομάδες αν δεν έχεις παίξει μαζί τους. Αύριο μετά το ματς μπορώ να τους συγκρίνω. Είδα 2-3 ματς της Μπρόντμπι, είδα μια καλά οργανωμένη ομάδα με μερικούς καλούς παίκτες.Παίζουν 4-3-3 όταν αμύνονται, και όταν επιτίθενται το αλλάζουν. Εμείς βέβαια πρώτα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας το παιχνίδι. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο και να είμαστε επιθετικοί».