«Το μηδέν στην άμυνα»

Στη σημασία του να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του, στάθηκε ο Ρόμπιν Όλσεν στη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι.

Αναλυτικά:

Για το πόσο σημαντικό είναι να μην δεχθεί γκολ: «Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Και να έχουμε σκληρή άμυνα. Ιδιαίτερα τώρα που παίζουμε εντός και μετρούν τα εκτός έδρας γκολ».

Για την Μπρόντμπι: «Δεν γνωρίζω την Μπρόντμπι. Δεν την έχω δει να αγωνίζεται. Εχω φίλους στη Δανία που την ξέρουν, αλλά εγώ δεν την γνωρίζω τόσο καλά».

Για το αν θα επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες: «Η ζέστη θα είναι ένα πρόβλημα για αυτούς. Γιατί δεν είναι συνηθισμένοι, αλλά κι εμείς στη Δανία θα παίξουμε με διαφορετικό κλίμα. Ισως όμως για εμάς να είναι πιο εύκολα να προσαρμοστούμε. Ο καιρός γενικά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη Μπρόντμπι».

Για το αν θεωρεί φαβορί την ομάδα του: «Πρέπει να κρατήσουμε σκληρά στην άμυνα. Εχω παίξει συμπαίκτης και με έναν ποδοσφαιριστή της Μπρόντμπι και ξέρω ότι είναι επικίνδυνοι στην επίθεση. Αν θέλουμε να μιλήσουμε με ποσοστά θεωρώ ότι έχουμε καλύτερα χωρίς να θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα».

Για το αν θα προτιμούσε το πρώτο ματς να ήταν εκτός έδρας: «Δεν έχει σημασία για μένα γιατί πρέπει να παίξουμε καλά σε δύο αγώνες. Τα στατιστικά λένε ότι είναι καλύτερο να παίζεις εκτός, αλλά δεν ξέρω…».